Privacy statement

CALCSOFT BV zal de persoonlijke gegevens van klanten en bezoekers met de grootst mogelijke zorgvuldigheid behandelen en beveiligen. CALCSOFT BV houdt zich dan ook aan de eisen die de Wet bescherming persoonsgegevens en overige privacywetgeving stellen.

Bij het aangaan van een abonnement op een van de producten van CALCSOFT BV o.i.d. worden voor abonnementstechnische redenen gegevens vast gelegd. Bij de gegevens gaat het om gegevens zoals contactgegevens, gegevens over betalingen, factuurgegevens, bestelde producten en/of functiegegevens. CALCSOFT BV gebruikt deze gegevens voor de uitvoering en de afhandeling van de betreffende overeenkomst, klanten op de hoogte te stellen van aanpassingen in de producten van CALCSOFT BV en om klanten van (nieuwe) producten en diensten van CALCSOFT BV. Uw gegevens zullen niet derden ter beschikking worden gesteld voor het verstrekken van informatie of aanbiedingen.

Voor de meeste producten van CALCSOFT BV dient u uw Emailadres op te geven. CALCSOFT BV kan uw emailadres gebruiken om u als klant te informeren over aanpassingen in de producten van CALCSOFT BV en om u op de hoogte te stellen van (nieuwe) producten en diensten van CALCSOFT BV

Over het algemeen kunt u met uw inloggegevens op de internetdiensten de persoonlijke informatie inzien die CALCSOFT BV over u heeft. Als de informatie onjuist is kunt u dit direct aanpassen of CALCSOFT BV verzoeken deze aan te passen.

CALCSOFT BV behoudt zich het recht voor om wijzigingen aan te brengen in dit privacy statement.