Webwinkel

Bestel ook

BouwkostenKompas Woning- en Utiliteitsbouw
Het bouwkostenkompas bouwkosten geeft inzicht in de bouwkosten van verschillende gebouwtypen. Totaal aantal pagina's: 256, hoofdstukken: woningbouw, utiliteitsbouw, parkeren, civiele werken, sloopwerken, duurzaamheidsingrepen en bijkomende kosten.

BouwkostenKompas GWW
Het bouwkostenkompas GWW geeft inzicht in de bouwkosten van verschillende typen civiele werken. Totaal aantal pagina's: 256, hoofdstukken: wegen, verkeersreguliering, bruggen, tunnels, watervoorzieningen, openbare inrichting, watervoorzieningen en bijkomende kosten.

BouwkostenKompas Installaties
Het bouwkostenkompas Installaties is de nieuwste uitgave binnen de serie BouwkostenKompas waarmee voor een groot aantal gebouwtypen verschillende installatieconcepten zijn doorgerekend (onderscheid in basisinstallatie, laag energieverbruik en hoog comfort). In het BouwkostenKompas vindt u voor de drie verschillende uitwerkingen een uitgebreide beschrijving van de keuzes.

Handboek voor de gebouwde omgeving
Aan dit handboek hebben meer dan veertig professionals vanuit ruim twintig organisaties meegewerkt. In het Handboek zijn de vijf meest actuele thema’s verwerkt rondom de gebouwde omgeving. Het boek omvat:
- de bedrijfseconomische kijk op maatschappelijk vastgoed;
- de mogelijkheden rondom innovatief (samen)werken;
- inzicht in de financiële vraagstukken;
- praktijkgerichte duurzaamheidsingrepen;
- het herontwikkelen vanuit de kleinschalige en faciliterende aanpak.

BouwkostenKompas Woning- en Utiliteitsbouw 2017
Het bouwkostenkompas woning en utiliteitsbouw geeft inzicht in de bouwkosten van verschillende gebouwtypen. Totaal aantal pagina's: 256, hoofdstukken: woningbouw, utiliteitsbouw, parkeren, civiele werken, sloopwerken, duurzaamheidsingrepen en bijkomende kosten.

BouwkostenKompas Installaties 2017
Het BouwkostenKompas Installaties is de nieuwste uitgave binnen de serie bouwkostenkompas waarmee voor een groot aantal gebouwtypen verschillende installatieconcepten zijn doorgerekend (onderscheid in basisinstallatie, laag energieverbruik en hoog comfort). In het KengetallenKompas vindt u voor de drie verschillende uitwerkingen een uitgebreide beschrijving van de keuzes.

BouwkostenKompas GWW 2017
Het bouwkostenkompas GWW geeft inzicht in de bouwkosten van verschillende typen civiele werken. Totaal aantal pagina's: 256, hoofdstukken: wegen, verkeersreguliering, bruggen, tunnels, watervoorzieningen, openbare inrichting, watervoorzieningen en bijkomende kosten.

BouwkostenKompas Bouwkosten 2016
Het bouwkostenkompas bouwkosten 2016 geeft inzicht in de bouwkosten van verschillende gebouwtypen. Totaal aantal pagina's: 256, hoofdstukken: woningbouw, utiliteitsbouw, parkeren, civiele werken, sloopwerken, duurzaamheidsingrepen en bijkomende kosten.

BouwkostenKompas GWW 2016
Het bouwkostenkompas GWW 2016 geeft inzicht in de bouwkosten van verschillende typen civiele werken. Totaal aantal pagina's: 256, hoofdstukken: wegen, verkeersreguliering, bruggen, tunnels, watervoorzieningen, openbare inrichting, watervoorzieningen en bijkomende kosten.

BouwkostenKompas Installaties 2016
Het bouwkostenKompas Installaties 2016 is de nieuwste uitgave binnen de serie bouwkostenkompas waarmee voor een groot aantal gebouwtypen verschillende installatieconcepten zijn doorgerekend (onderscheid in basisinstallatie, laag energieverbruik en hoog comfort). In het KengetallenKompas vindt u voor de drie verschillende uitwerkingen een uitgebreide beschrijving van de keuzes.

BouwkostenKompas Bouwkosten 2015
Het bouwkostenkompas bouwkosten 2015 geeft inzicht in de bouwkosten van verschillende gebouwtypen. Totaal aantal pagina's: 256, hoofdstukken: woningbouw, utiliteitsbouw, parkeren, civiele werken, sloopwerken, duurzaamheidsingrepen en bijkomende kosten.

BouwkostenKompas GWW 2015
Het bouwkostenkompas GWW 2015 geeft inzicht in de bouwkosten van verschillende typen civiele werken. Totaal aantal pagina's: 256, hoofdstukken: wegen, verkeersreguliering, bruggen, tunnels, watervoorzieningen, openbare inrichting, watervoorzieningen en bijkomende kosten.

BouwkostenKompas Installaties 2015
Het bouwkostenKompas Installaties 2015 is de nieuwste uitgave binnen de serie bouwkostenkompas waarmee voor een groot aantal gebouwtypen verschillende installatieconcepten zijn doorgerekend (onderscheid in basisinstallatie, laag energieverbruik en hoog comfort). In het KengetallenKompas vindt u voor de drie verschillende uitwerkingen een uitgebreide beschrijving van de keuzes.

BouwkostenKompas Bouwkosten 2014
Het bouwkostenkompas bouwkosten 2014 geeft inzicht in de bouwkosten van verschillende gebouwtypen. Totaal aantal pagina's: 256, hoofdstukken: woningbouw, utiliteitsbouw, parkeren, civiele werken, sloopwerken, duurzaamheidsingrepen en bijkomende kosten.

BouwkostenKompas GWW 2014
Het bouwkostenkompas GWW 2014 geeft inzicht in de bouwkosten van verschillende typen civiele werken. Totaal aantal pagina's: 256, hoofdstukken: wegen, verkeersreguliering, bruggen, tunnels, watervoorzieningen, openbare inrichting, watervoorzieningen en bijkomende kosten.

BouwkostenKompas Installaties 2014
Het bouwkostenKompas Installaties 2014 is de nieuwste uitgave binnen de serie bouwkostenkompas waarmee voor een groot aantal gebouwtypen verschillende installatieconcepten zijn doorgerekend (onderscheid in basisinstallatie, laag energieverbruik en hoog comfort). In het KengetallenKompas vindt u voor de drie verschillende uitwerkingen een uitgebreide beschrijving van de keuzes.

KengetallenKompas Bouwkosten 2013
Het kengetallenkompas bouwkosten 2013 geeft inzicht in de bouwkosten van verschillende gebouwtypen in 2013. Totaal aantal pagina's: 256, hoofdstukken: woningbouw, utiliteitsbouw, parkeren, civiele werken, sloopwerken, duurzaamheidsingrepen en bijkomende kosten.

KengetallenKompas GWW 2013
Het kengetallenkompas GWW 2013 geeft inzicht in de bouwkosten van verschillende typen civiele werken in 2013. Totaal aantal pagina's: 256, hoofdstukken: wegen, verkeersreguliering, bruggen, tunnels, watervoorzieningen, openbare inrichting, watervoorzieningen en bijkomende kosten.

KengetallenKompas Installaties 2013
Het KengetallenKompas Installaties 2013 is de nieuwste uitgave binnen de serie KengetallenKompas waarmee voor een groot aantal gebouwtypen verschillende installatieconcepten zijn doorgerekend (onderscheid in basisinstallatie, laag energieverbruik en hoog comfort). In het KengetallenKompas vindt u voor de drie verschillende uitwerkingen een uitgebreide beschrijving van de keuzes.

KengetallenKompas GWW 2012
Het kengetallenkompas GWW 2011 geeft inzicht in de bouwkosten van verschillende typen civiele werken in 2011. Totaal aantal pagina's: 256, hoofdstukken: wegen, verkeersreguliering, bruggen, tunnels, watervoorzieningen, openbare inrichting, watervoorzieningen en bijkomende kosten.

KengetallenKompas Installaties 2012
Het KengetallenKompas Installaties 2012 is de nieuwste uitgave binnen de serie KengetallenKompas waarmee voor een groot aantal gebouwtypen verschillende installatieconcepten zijn doorgerekend (onderscheid in basisinstallatie, laag energieverbruik en hoog comfort). In het KengetallenKompas vindt u voor de drie verschillende uitwerkingen een uitgebreide beschrijving van de keuzes.


KengetallenKompas Bouwkosten 2011
Het kengetallenkompas bouwkosten 2011 geeft inzicht in de bouwkosten van verschillende gebouwtypen in 2011. Totaal aantal pagina's: 256, hoofdstukken: woningbouw, utiliteitsbouw, parkeren, civiele werken, sloopwerken, duurzaamheidsingrepen en bijkomende kosten.

KengetallenKompas GWW 2011
Het kengetallenkompas GWW 2011 geeft inzicht in de bouwkosten van verschillende typen civiele werken in 2011. Totaal aantal pagina's: 256, hoofdstukken: wegen, verkeersreguliering, bruggen, tunnels, watervoorzieningen, openbare inrichting, watervoorzieningen en bijkomende kosten.

KengetallenKompas Bouwkosten 2010
Het kengetallenkompas bouwkosten 2010 geeft inzicht in de bouwkosten van verschillende gebouwtypen in 2010. Totaal aantal pagina's: 240, hoofdstukken: woningbouw, utiliteitsbouw, civiele werken, sloopwerken, duurzaamhedisingrepen en bijkomende kosten.

KengetallenKompas Bouwkosten 2009
Het kengetallenkompas bouwkosten 2009 geeft inzicht in de bouwkosten van verschillende gebouwtypen in 2009. Totaal aantal pagina's: 224, hoofdstukken: woningbouw, utiliteitsbouw, civiele werken, sloopwerken en bijkomende kosten.

KengetallenKompas Bouwkosten 2008
Het kengetallenkompas bouwkosten 2008 geeft inzicht in de bouwkosten van verschillende gebouwtypen in 2008. Totaal aantal pagina's: 176, hoofdstukken: woningbouw, utiliteitsbouw, civiele werken, sloopwerken en bijkomende kosten.

KengetallenKompas Bouwkosten 2007
Het kengetallenkompas bouwkosten 2007 geeft inzicht in de bouwkosten van verschillende gebouwtypen in 2007. Totaal aantal pagina's: 176, hoofdstukken: woningbouw, utiliteitsbouw, civiele werken, sloopwerken en bijkomende kosten.


Uw winkelwagen

KengetallenKompas Installaties 2012
1 stuks€ 89,00/ st

Totaal€ 89,00
excl. btw. verzend- en handelingskosten
 

 

 

Klantenservice

Neem gerust contact met ons op
telefoonnummer: 070-5145420
op werkdagen 9:00-17:00